Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sniper Shooter 2

Sniper Shooter 2 is een schietspelletje waarin je traint om de beste sluipschutter te worden. Schiet snel en geruisloos je doelwitten neer met je sluipschuttersgeweer.

Hoe speel je Sniper Shooter 2?

Voer missies uit als sluipschutter. Verberg je op een plek hoog boven je doelwitten zodat je ze goed kunt observeren. Schiet de slechteriken neer en duik weg als ze terug proberen te schieten.

Probeer ze met een enkel schot te doden. Klik op het dradenkruis om in te zoomen. Houd de muisknop ingedrukt en beweeg het vizier om te richten. Laat los om te schieten. Pas op, want in latere levels nemen de slechteriken ook gijzelaars. Zorg dus dat je niet per ongeluk een onschuldig slachtoffer neerschiet.

Zodra je begint te schieten, zullen de slechteriken ook terugschieten. Raak de brandstofvaten om een grote explosie te veroorzaken en meerdere vijanden tegelijk uit te schakelen.

Schiet alle criminelen neer om het level uit te spelen. Het geld dat je hiermee verdient kun je gebruiken om je personage te upgraden. Speel bijvoorbeeld nieuwe wapens vrij, maak je personage sterker, en je kogels schadelijker.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Klik op het dradenkruis en houd vast om te richten
  • Laat los om te schieten

Speel meer gratis online spelletjes zoals Sniper Shooter 2

Als je dit spel leuk vindt, dan zijn de andere games in onze verzameling sluipschutter spelletjes misschien ook iets voor jou. Of bekijk ons overzicht van gratis pistoolspelletjes en onze pagina met moordspelletjes om meer games te spelen met geweren en andere wapens.

Wie is de maker van Sniper Shooter 2?

Sniper Shooter 2 is gemaakt door BPTop.

Wanneer werd Sniper Shooter 2 uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 19 januari 2024.