Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Space Rush

In de ruimte... kan niemand je rond horen rennen? Zet je schrap voor de race van je leven in Space Rush!

Het is een spannend verzamel- en hardloopspelletje dat je op het puntje van je stoel zal houden! Bestuur een onverschrokken astronaut die vastbesloten is zijn vrienden te redden uit een ruimtestation vol gevaren. Hij moet vijanden en vliegende moordrobots zien te ontwijken terwijl hij ze uit hun kooien en kapotte ruimteschepen probeert te bevrijden.

Komt dit je allemaal bekend voor? Dat kan, want Space Rush is geïnspireerd op Among Us, het razendpopulaire sociale deductiespelletje. Kun jij de astronaut en zijn vrienden in veiligheid brengen als ze over afgronden springen en met tal van knotsgekke obstakels te maken krijgen? Je kunt ook munten pakken en ze inwisselen voor power-ups, verschillend gekleurde ruimtepakken en een paar echt coole hoofddeksels!

Hoe speel je Space Rush?

Space Rush is een spannend platformspelletje. Werk samen met een astronaut terwijl hij zijn vrienden probeert te redden uit een ruimtestation vol vijanden en gevaren.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om de kracht van elke sprong te bepalen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag avontuurspelletjes en spelletjes waarin je eindeloos kunt rennen? Check dan deze geweldige titels!

  1. Spaceugh!
  2. Super Buddy: Run
  3. Tomb Runner
  4. Subway Surf
  5. Vuurjongen & Watermeisje 3: IJstempel