Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Siren Apocalyptic

Verken een eiland vol monsters in Siren Apocalyptic. Lukt het jou om de missie te voltooien en heelhuids thuis te komen in dit first-person actiespelletje?

Een van je collega's is vermist geraakt tijdens het onderzoeken van een reeks ongewone incidenten op het eiland. Jij moet het opnemen tegen de dodelijke bewoners en camera's instellen om hun gedrag te volgen in dit intense horrorspelletje.

Het eiland is tevens de thuisbasis van de angstaanjagende Siren Apocalyptic, een kwaadaardig wezen met een oorverdovende brul! Zul jij de schuilplaats van je collega-agent bereiken, uitzoeken wat er met hem gebeurd is, en heelhuids terugkeren naar je boot?

Hoe speel je Siren Apocalyptic?

Heb jij het in je om een spannende missie te volbrengen op een eiland bewoond door wrede monsters? Ontdek het terwijl je in dit moordspelletje duikt. Verken het eiland, zet camera's op en probeer de kwaadaardige Siren Apocalyptic uit te schakelen.

Spelbediening

Muis

  • KLIK MET LINKS om te schieten en meer.
  • KLIK MET RECHTS om in te zoomen.

Toetsenbord

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN of W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.
  • DRUK OP TAB om de kaart te bekijken.
  • DRUK OP ESC om terug te keren naar het menu.

Soortelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens!

  1. Slenderman Must Die: Dead Space
  2. SuperHOT
  3. While We Sleep: Slendrina is HERE
  4. Dumb Zombie

Wie is de maker?

Siren Apocalyptic is gemaakt door Kiz10.com.