Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hole Defense

Hole Defense is een 3D spelletje waarin je de basis moet verdedigen. Bescherm de poort en zorg dat je vijanden niet naar binnen kunnen dringen. Elk gebied heeft ook een eindbaas. Versla dit reusachtige monster voordat je basis wordt vernietigd!

Verzamel nieuwe soldaten, verken nieuwe landschappen, en speel nieuwe loot boxes en dagelijkse prestaties vrij!

Hoe speel je Hole Defense?

Je hebt een beperkte hoeveelheid energie om je basis te verdedigen. Maak er dus verstandig gebruik van! De groene balk onderaan het scherm laat zien hoeveel energie je nog over hebt. (Je energie vult zich wel langzaam weer aan tijdens het spelen.)

Onder de energiebalk zie je vier manieren om je basis te verdedigen. Bij elke optie staat ook hoeveel energie elke optie kost. Je kunt greppels graven, barricades bouwen, hekken met prikkeldraad neerzetten, of je vijanden tijdelijk bevriezen. (Tip: als je ze bevriest, klik er dan snel op om ze stuk te slaan.)

Speciale aanvallen

Pas op, want je vijanden zullen de verdedigingen die je bouwt ook afbreken. Als je dreigt overspoeld te worden, kun je ook een aantal speciale aanvallen gebruiken. Dit kost gouden munten. Rechtsboven zie je hoeveel muntjes je hebt.

Loot Boxes verzamelen

Dagelijks zijn er nieuwe missies. Door deze uit te spelen en door de eindbazen te verslaan, kun je loot boxes vrijspelen. Hier zitten nieuwe wapens, geld, en verzamelkaarten in om te sparen voor nieuwe soldaten. 

Je soldaten upgraden

Tik op het icoontje van de militaire basis om de kaarten te bekijken die je hebt verzameld. Als je genoeg kaarten en goud hebt, kun je nieuwe soldaten vrijspelen en/of upgraden.

Speel meer gratis online spelletjes zoals Hole Defense

Als je dit spel leuk vindt, kijk dan ook eens naar onze verzameling andere survival spelletjes. Of probeer een van onze vele tower defense spelletjes waarin je door het bouwen van torens een dorp of basis moet verdedigen.

Wie is de maker van Hole Defense?

Hole Defense is gemaakt door NovaSky. 

Wanneer werd Hole Defense voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 22 mei 2024.