Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 2

Het is tijd om weer te trollen in Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows 2! De wereldberoemde grappenmaker heeft weer een ronde vol grappen en grollen voor zijn slachtoffers voorbereid. 

Dus zet je schrap voor heel wat hilarisch plezier in dit puzzelspelletje. Troll Face en zijn bende van toegewijde grappenmakers zullen in dit tweede hoofdstuk weer tal van superpopulaire televisieprogramma's en online memes op de hak nemen. 

Maar kun jij elk vreemde scenario dat ze hebben bedacht tackelen in dit Troll Face Quest-spelletje? Je brengt wat tijd door met een melancholiek familielid van de maffia, de crew van een ruimteschip op reis door de kosmos, een griezelige en tikkeltje geschifte familie én een magische pony. Je zult uren en misschien wel dagen in een deuk liggen!

Hoe speel je Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows 2?

Je krijgt een scenario voorgeschoteld waarin verschillende beroemde televisie- en memepersonages een hoofdrol spelen in elk level van dit grappige puzzelspelletje. Elk scenario sluit af met een grap. Het is jouw doel om het tot deze punchline te halen. 

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om oplossingen voor elk scenario te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om voorwerpen, personages en meer te activeren.

Soortgelijke spelletjes

Dit zijn nog een paar geweldige richt- en klikspelletjes om uit te proberen.

  1. Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows: Part 1
  2. Troll Face Quest: Horror 2
  3. Snail Bob 1
  4. Dumb Ways to Die: Original

Wie is de maker?

De Troll Face Quest-spelletjes zijn gemaakt en ontwikkeld door Konstantin Elgazin en zijn team van PPLLAAYY studio in samenwerking met Spelletjes.nl.