Moeilijke Spellen

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  30271 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • 2048
  Spelen
  2048
  25133 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  21208 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  21074 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  17017 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Eenhoorn 2048
  Spelen
  Eenhoorn 2048
  16802 keer gespeeld

  Hoeveel magische dieren heb je nodig om een eenhoorn te krijgen? Ontrafel het geheim in dit doldwaze puzzelspel. Koppel kippen, varkens, apen en meer dieren tot je een betoverend rijpaard hebt gecreëerd.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  16458 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  11183 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • 2048: getallen combineren
  Spelen
  2048: getallen combineren
  10492 keer gespeeld

  Kun jij de getallen combineren in dit intense puzzelspel? Verschuif de vakjes en kijk hoe ver je komt.

 • QWOP
  Spelen
  QWOP
  9654 keer gespeeld

  Probeer zo ver mogelijk te rennen. Gebruik de toetsen QWOP om haar benen te besturen. Veel plezier!

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  8291 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Mountain Hop
  Spelen
  Mountain Hop
  8156 keer gespeeld

  Het roze konijntje heeft de top bereikt. Maar nu komt het moeilijkste gedeelte: naar beneden gaan zonder verpletterd te worden!

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  7517 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  7118 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  7079 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  6902 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • 3D-wolfsimulatie
  Spelen
  3D-wolfsimulatie
  6645 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • The Worlds Hardest Game
  Spelen
  The Worlds Hardest Game
  5852 keer gespeeld

  Het allermoeilijkste spel allertijden? Kom er zelf maar achter...

 • Echt mahjong
  Spelen
  Echt mahjong
  5315 keer gespeeld

  Deze online versie van het populaire bordspel is een echte uitdaging. Hou de tijd in de gaten en probeer alle stenenparen zo snel mogelijk te vinden.

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  3818 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  3303 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Apple Shooter: Remastered
  Spelen
  Apple Shooter: Remastered
  3182 keer gespeeld

  Een van 's wereld gevaarlijkste stunts is terug in deze nieuwe versie van de bekende actiegame. Richt je boog met precisie en probeer de appel van het hoofd van je virtuele vriend te schieten. Bij een enkel foutje kan hij ernstig gewond raken!

 • In de muur passen
  Spelen
  In de muur passen
  2883 keer gespeeld

  Kan jij alle vormen in de gaten van deze muren laten passen? Ze komen heel snel langs over een bewegende helling, dus je moet snel te werk gaan in deze online actiegame.

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  2872 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • Epic Boss Fighter 2
  Spelen
  Epic Boss Fighter 2
  2619 keer gespeeld

  Je krijgt ook nooit rust! Daar komt weer een nieuwe bende gigantische monsters aan!

 • Touwslingeraar
  Spelen
  Touwslingeraar
  2345 keer gespeeld

  Slinger en vlieg over de daken van deze epische steden. Hoe ver kun jij komen?

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  2335 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • 2048 Online
  Spelen
  2048 Online
  2169 keer gespeeld

  Kraak jij de code in dit lastige puzzelspel? Beweeg de genummerde blokken in de juiste richting terwijl ze met elkaar samenkomen. De bedoeling is dat ze opgeteld 32 vormen.

 • Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  Spelen
  Stom sterven: Zany's ziekenhuis
  2109 keer gespeeld

  Kun jij uitvogelen wat er met deze rare wezentjes aan de hand is in dit medische simulatiespel? Sommige patiënten hebben niet alleen trompetten, maar zelfs hele bowlingballen ingeslikt!

 • Golf solitaire
  Spelen
  Golf solitaire
  2044 keer gespeeld

  Kan jij je draai vinden in dit online kaartspel? Probeer zo snel mogelijk alle kaarten met elkaar te matchen. Als je vast komt te zitten kan je op de hintknop klikken.

 • 2048 groot worden
  Spelen
  2048 groot worden
  1998 keer gespeeld

  Kun jij deze jonge kinderen op de tegels bijhouden? Koppel alle gelijke tegels zodat ze snel groot worden in dit unieke en uitdagende puzzelspel.

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  1921 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Combineer 2048
  Spelen
  Combineer 2048
  1815 keer gespeeld

  Kan jij al deze genummerde vierkanten bij elkaar optellen? Kijk goed waar ze op het bord moeten worden gezet in deze uitdagende puzzelgame. Maar wees voorzichtig bij het kiezen van elke plek. Een paar foute zetten en het is game over!

 • De show moet doorgaan
  Spelen
  De show moet doorgaan
  1661 keer gespeeld

  Marwin is een populaire televisiepresentator en hij is op zoek naar een nieuwe assistent. Denk jij dat jij de uitdaging aan kan in deze verborgen objectengame? Als je er klaar voor bent, moet je alle verloren objecten vinden die in zijn studio op je liggen te wachten.

 • Voetbalkampioen 2018
  Spelen
  Voetbalkampioen 2018
  1591 keer gespeeld

  Deze kleine wolf is vastbesloten om zijn voetbalteam naar het wereldkampioenschap aan te voeren. Maar hij zal jouw hulp hard nodig hebben in deze grappige sportgame. Kan jij hem helpen om op precies het juiste moment tegen de bal te trappen terwijl hij over het veld rent?

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  1195 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.