Moeilijke Spellen

 • Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  Spelen
  Wolf Simulator: Wild Animals 3D
  10628 keer gespeeld

  Het leven is zwaar voor deze wolf. Gelukkig zijn er boerderijen in de buurt waar het wemelt van de smakelijke hapjes. Verzamel de munten en het vlees voor je pups en probeer zo lang mogelijk in leven te blijven in dit 3D-simulatiespel.

 • Grindcraft Remasterized
  Spelen
  Grindcraft Remasterized
  28103 keer gespeeld

  In deze waanzinnige simulatiegame kan je allerlei objecten, soldaten en nog veel meer dingen maken. Manage je grondstoffen en bouw gloednieuwe werelden.

 • Vex 4
  Spelen
  Vex 4
  44723 keer gespeeld

  Welkom terug bij een van 's wereld meest dolle doolhoven. Kan jij alle checkpoints bereiken in deze epic actiegame? Pas goed op voor bewegende platforms, bodemloze putten en nog veel meer!

 • Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  Spelen
  Troll Face Quest: Video Memes and TV Shows:Part 1
  12828 keer gespeeld

  Al deze beroemde videomemes en tv-shows zullen niet weten wat ze overkomt als Troll Face ineens verschijnt! Ga met de beruchte prankster mee terwijl hij en zijn vrienden een paar van je favoriete personages tergen in deze hilarische online game. Kan jij alle puzzels oplossen en de wilde en gekke uitdagingen die op je staan te wachten overwinnen?

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  3775 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Extreme Car Stunt 3D
  Spelen
  Extreme Car Stunt 3D
  2858 keer gespeeld

  You can be as extreme as you want to be in this 3D driving game. Jump behind the wheel of an awesome vehicle and get ready to perform all sorts of cool stunts. You can drive a rally car, a muscle car, or a cop car. Ever better, each one is indestructible!

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  18743 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • 3D kubuspuzzel
  Spelen
  3D kubuspuzzel
  9450 keer gespeeld

  De 3D-combinatiepuzzel die zo razend populair was in de jaren '80 is weer helemaal terug! Hoe snel kan jij alle gekleurde kubussen met elkaar matchen in deze uitdagende online game?

 • Legpuzzel: zomer
  Spelen
  Legpuzzel: zomer
  7841 keer gespeeld

  Zelfs als het buiten niet zo lekker weer is, kan je deze zomer nog steeds veel plezier beleven met deze puzzelgame. Geniet van prachtige fotos' van bloemen, zonsondergangen en meer terwijl je elk stuk op zijn plek legt.

 • Combineren tot 2048
  Spelen
  Combineren tot 2048
  8425 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij het vol in deze intense wiskunde- en puzzelgame? Probeer zoveel mogelijk genummerde blokken in het raster te persen terwijl ze langzaam optellen tot 2048. Als je geen ruimte meer over hebt, is het game over!

 • ScaryMaze.io
  Spelen
  ScaryMaze.io
  3124 keer gespeeld

  Kun jij dit blokje door het doolhof leiden zonder de muren te raken? Wees voorzichtig, want dit spel is enger dan je denkt...

 • The Worlds Hardest Game
  Spelen
  The Worlds Hardest Game
  6134 keer gespeeld

  Het allermoeilijkste spel allertijden? Kom er zelf maar achter...

 • Epische autorace
  Spelen
  Epische autorace
  690 keer gespeeld

  Denk je dat jij de finish kunt bereiken in dit te gekke online racespel? Neem het op tegen de snelste coureurs en scheur door een verlaten woestijnlandschap. Voer de meest waanzinnige stunts uit en vergeet niet om je auto te upgraden.

 • Met harde banden de berg op
  Spelen
  Met harde banden de berg op
  3906 keer gespeeld

  De parcours in de levels van deze autorijgame liggen bezaaid met waanzinnige objecten. Kruip achter het stuur van een monstertruck en scheur over zeecontainers, oude schoolbussen en nog veel meer. Haal jij de eindstreep of maak je een fatale fout waardoor je truck explodeert? Ontdek het zelf!

 • Stickman Hook
  Spelen
  Stickman Hook
  23106 keer gespeeld

  Ga met deze stokjesman mee op een hoogvliegend avontuur! Kan jij hem veilig houden terwijl hij rondzwaait met behulp van zijn ontzettende gave haak?

 • Kawairun 2
  Spelen
  Kawairun 2
  17304 keer gespeeld

  Spring, rol, zweef, ren en baan je een weg naar de finish!

 • Endless Lake
  Spelen
  Endless Lake
  42250 keer gespeeld

  Kun jij dit meer oversteken zonder er in te vallen? Probeer tijdens elke ronde je tijd te verbeteren. Je kunt dit leuke spelletje nu gratis spelen!

 • 2048: cupcake
  Spelen
  2048: cupcake
  1195 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze superlekkere cupcakes met elkaar combineren? Met elke zet komen er meer cupcakes bij in dit uitdagende puzzelspel waar je je vingers bij aflikt.

 • De onmogelijke quiz
  Spelen
  De onmogelijke quiz
  7869 keer gespeeld

  Beantwoord alle vragen om de quiz te voltooien. Dat klinkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?

 • Trollface Quest: USA 2
  Spelen
  Trollface Quest: USA 2
  1337 keer gespeeld

  Het is tijd voor een fantastische nieuwe roadtrip door Amerika! Sluit je aan bij 's werelds beroemdste grappenmaker en zijn vrienden in Trollface Quest: USA 2.

  Op wie zal Trollface het dit keer voorzien hebben als hij terugkeert naar het land van de vrijheid? Je weet maar nooit wie zijn volgende slachtoffer wordt in dit grappige richt- en klikspelletje. Misschien wel voormalige presidenten, beroemdheden, of zelfs het Vrijheidsbeeld! 

  Dol op de grappen en grollen in Trollface Quest-spelletjes? Probeer dan ook eens het originele Trollface Quest: USA Adventure samen met Trollface Quest: Horror 2

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om aanwijzingen en oplossingen in elk scenario te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te kiezen.

   

 • 2048
  Spelen
  2048
  25855 keer gespeeld

  Deze getallenpuzzel lijkt zo simpel, maar schijn bedriegt! Kun jij hem oplossen?

 • QWOP
  Spelen
  QWOP
  9668 keer gespeeld

  Probeer zo ver mogelijk te rennen. Gebruik de toetsen QWOP om haar benen te besturen. Veel plezier!

 • Het avontuur van Isaac
  Spelen
  Het avontuur van Isaac
  610 keer gespeeld

  Isaac heeft een rotdag. Zijn moeder is gek geworden. En o ja, er zitten ook monsters onder zijn bed...

 • Couch 2048
  Spelen
  Couch 2048
  1028 keer gespeeld

  Het regent kussens in dit doldwaze mobiele spel. Elk kussen heeft een nummer. Zoek gelijke kussens bij elkaar om een paar reuzenkussens te vormen.

 • The Impossible Quiz 2
  Spelen
  The Impossible Quiz 2
  7231 keer gespeeld

  Dit is de onmogelijke quiz... en die heet niet voor niets zo!

 • Meat Boy
  Spelen
  Meat Boy
  40 keer gespeeld

  Het is een gevaarlijke wereld als je een jongetje van vlees bent...

 • Give Up 2
  Spelen
  Give Up 2
  257 keer gespeeld

  Je zult dit gevaarlijke complex nooit levend verlaten. Geef het nu maar vast op...

 • Whack the Serial Killer
  Spelen
  Whack the Serial Killer
  812 keer gespeeld

  Dit stadje wordt geterroriseerd door een gewelddadige seriemoordenaar. Hij heeft net het vriendje van dit arme meisje vermoord en haar vastgebonden in zijn geheime schuilplaats. Gelukkig liggen er overal dodelijke wapens. Kun jij haar bevrijden en hem een lesje leren in dit spannende point-and-click-spel? Er zijn 20 verschillende manieren waarop ze hem voor eens en voor altijd kan uitschakelen.

 • Epic Boss Fighter 2
  Spelen
  Epic Boss Fighter 2
  2683 keer gespeeld

  Je krijgt ook nooit rust! Daar komt weer een nieuwe bende gigantische monsters aan!

 • Chroma-uitdaging
  Spelen
  Chroma-uitdaging
  786 keer gespeeld

  Dit stuiterende balletje is niet te houden! Kun jij ervoor zorgen dat het niet tegen de obstakels botst in dit leuke, uitdagende puzzelspel?

 • Stuiterlicht
  Spelen
  Stuiterlicht
  50 keer gespeeld

  Voorkom dat dit stuiterende lichtje in het niets verdwijnt. Zorg dat het lichtje op de bewegende groene blokken terechtkomt en stel je reactievermogen op de proef in dit leuke arcadespelletje.

 • Stuitervloer
  Spelen
  Stuitervloer
  713 keer gespeeld

  Een paar dieven maken de boel onveilig in deze populaire nachtclub en het is aan jou om ze te vangen voordat iedereen op de dansvloer hysterisch wordt! Kan jij ze buitenschoppen voordat ze van drie van je klanten kunnen stelen? Je zult naar aanwijzingen speuren en goed opletten of je de schuldige ziet.

 • Draaiend geweer online
  Spelen
  Draaiend geweer online
  313 keer gespeeld

  Dit draaiende geweer is moeilijk te controleren! Kan jij de juiste doelen raken in deze uitdagende actiegame? Schiet op de gele doelen en vermijd de rode.

 • Voetbalkampioen 2018
  Spelen
  Voetbalkampioen 2018
  1591 keer gespeeld

  Deze kleine wolf is vastbesloten om zijn voetbalteam naar het wereldkampioenschap aan te voeren. Maar hij zal jouw hulp hard nodig hebben in deze grappige sportgame. Kan jij hem helpen om op precies het juiste moment tegen de bal te trappen terwijl hij over het veld rent?

 • Maffe machines
  Spelen
  Maffe machines
  180 keer gespeeld

  Het is weer een prachtige dag in dit hemelse koninkrijk van deze waanzinnige actiegame. Helaas is een leger maffe machines vastberaden om alle steden te vernietigen! Het is nu aan jou en je vliegende beukmachine om ze af te maken. Tussen je gevechten met kettingzaagcopters en zwevende kanonnen kan je jouw voertuig upgraden met nog vettere wapens en features.

 • Stokmannetjesrace 2
  Spelen
  Stokmannetjesrace 2
  557 keer gespeeld

  Dit stokmannetje probeert door een ultrageheim laboratorium vol putten, superscherpe pinnen en een heleboel andere verraderlijke vallen te racen. Kan jij hem helpen om alle obstakels te ontwijken, eroverheen te springen of er langs te rennen in deze spannende actiegame? Hij kan zelfs jetski's gebruiken om dodelijke waterplassen over te steken.