Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Trollface Quest: USA 2

Het is tijd voor een fantastische nieuwe roadtrip door Amerika! Sluit je aan bij 's werelds beroemdste grappenmaker en zijn vrienden in Trollface Quest: USA 2.

Op wie zal Trollface het dit keer voorzien hebben als hij terugkeert naar het land van de vrijheid? Je weet maar nooit wie zijn volgende slachtoffer wordt in dit grappige richt- en klikspelletje. Misschien wel voormalige presidenten, beroemdheden, of zelfs het Vrijheidsbeeld! 

Dol op de grappen en grollen in Trollface Quest-spelletjes? Probeer dan ook eens het originele Trollface Quest: USA Adventure samen met Trollface Quest: Horror 2

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om aanwijzingen en oplossingen in elk scenario te zoeken. 
  • KLIK MET LINKS om ze te kiezen.