Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tomb of the Mask Neon

Verzamel een heleboel waardevolle munten in Tomb of the Mask Neon. Lukt het jou om elk level van dit retro online spelletje te tackelen?

Geniet van graphics die rechtstreeks uit de jaren 80 komen terwijl je door doolhoven racet, die je door een mysterieuze en futuristisch graftombe leiden. De tombe zit vol kostbare gouden munten. Pak er zoveel als je kunt terwijl je de uitgangen probeert te bereiken in dit spannende arcadespelletje.

Hoe speel je Tomb of the Mask Neon?

Tomb of the Mask Neon is een razendsnel actiespelletje. Race door het doolhof in elk level terwijl je een tombe vol waardevolle munten verkent. Er zijn ook snelheidsboosters waarmee je de uitgangen sneller kunt bereiken terwijl je door meer dan een dozijn levels snelt.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen.

  1. Super Stacker 2
  2. Frisbee Forever 2
  3. Super Buddy: Run
  4. Skatelander