Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Idle Arks: Sail and Build

Kies het ruime sop in Idle Arks: Sail and Build! Schiet Adam de schipbreukeling en zijn vrienden te hulp in dit overlevingsspelletje.

Adam is ver van het droge gestrand. Hij zal snel een vlot moeten bouwen in deze aflevering van de populaire avonturenspelserie. Zodra alles op zijn plaats is, kan hij de oceaan om hem heen verkennen.

Het is een stuk drukker dan het lijkt! Tijdens zijn reis ontmoet hij nieuwe vrienden, helpt hij ze met het bouwen van hun eigen vlotten, verzamelt hij nuttige items, ontgrendelt hij af en toe een schatkist en adopteert hij zelfs een paar huisdieren!

Hoe speel je Idle Arks: Sail and Build?

Idle Arks: Sail and Build is een ontspannen bouwspelletje met RPG-elemenen. Sluit je aan bij Adam, een dappere schipbreukeling, terwijl hij een vlot bouwt en een oceaan verkent. Hij moet grondstoffen verzamelen, zeilen bouwen, op zoek gaan naar andere schipbreukelingen, en nog veel meer!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om projecten te bouwen, grondstoffen te verzamelen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens!

  1. Build Craft
  2. KOGAMA: Kowara!
  3. Rum & Gun
  4. Idle Mining Empire

Wie is de maker?

Idle Arks: Sail and Build is gemaakt door YAD.