Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Merge Cakes

Er zijn een heleboel lekkernijen te combineren in Merge Cakes. Kijk wat er gebeurt als jij al deze heerlijke desserts bij elkaar zoekt!

Dit drie-op-een-rijpuzzelspelletje bestaat uit de mooiste zoetigheden uit Europa en verder. Je werkt met zoete aardappelkoekjes, verschillende soorten cannoli en meer! Blijf zolang mogelijk identieke lekkernijen combineren om het doel van elk level te halen. Er zijn ook munten die je kunt verdienen om coole dingen in de winkel mee te kopen.

Hoe speel je Merge Cakes?

Combineer zolang mogelijk zoetigheden in Merge Cakes. Je zult razendsnel moeten zijn om ruimte over te houden voor extra toetjes. Hoe langer je in het spel blijft, hoe meer munten je verdient om in de winkel uit te geven.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om twee identieke desserts met elkaar te combineren.
  • LAAT LOS om ze samen te voegen.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer fantastische eetspelletjes proberen? Check dan deze smakelijke titels!

  1. 2048: Cupcake
  2. Donuts Match
  3. Cake Design

Wie is de maker?

Merge Cakes is gemaakt door RavalMatic.