Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Stick War: Infinity Duel

Laat je tegenstanders zien wie de baas is in Stick War: Infinity Duel. Hoeveel van deze gevaarlijke veldslagen win jij in dit spannende stickman-spelletje?

Daag de computer of een vriend uit in dit spannende schietspelletje. Je hebt maar een paar seconden om een wapen te pakken voordat de kogels en explosieven je om de oren vliegen. Er zijn machinegeweren, geweren en zelfs bazooka's, maar kijk uit! Elk wapen heeft slechts een beperkte hoeveelheid munitie en sommige arena's waarin je vecht, zijn behoorlijk onstabiel. In een paar van die arena's zou de grond onder je voeten namelijk elk moment in kunnen storten!

Hoe speel je Stick War: Infinity Duel?

Stick War: Infinity Duel is een multiplayer-actiespelletje. Neem het op tegen de computer of een andere speler in een reeks dodelijke gevechten.

Spelbediening

Speler één

  • DRUK OP DE PIJLTOETSEN om te bewegen.
  • DRUK OP L om te aan te vallen.

Speler twee

  • DRUK OP W, A, S, D om te bewegen.
  • DRUK OP F om aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar coole online spelletjes om uit te proberen! 

  1. Straw Hat Samurai
  2. Survival 456 But It's Impostor
  3. Archers.io
  4. Vex 5

Wie is de maker?

Stick War: Infinity Duel is gemaakt door Hihoy.