Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Going Balls

Zet koers richting de eerste startlijn in Going Balls. Een reeks spannende wedstrijden staat op het punt van beginnen in dit balspelletje.

Bestuur de eerste van een aantal totaal geweldige ballen voordat hij over een reeks hindernisbanen begint te rollen. Je moet de randen ontwijken, van hellingen naar beneden rollen en kratten omstoten terwijl je in elk level de finishlijn van dit racespelletje probeert te bereiken. Zorg er ook voor dat je onderweg sleutels en munten verzamelt. Die kun je inruilen voor nog coolere ballen.

Hoe speel je Going Balls?

Waar de ballen naartoe gaan in dit 3D-platformspelletje? Naar de finish natuurlijk, maar ze hebben wel jouw hulp nodig. Leid ze voorzichtig door elke hindernisbaan.

Spelbediening

Muis

  • GEBRUIK DE MUIS om te rollen.

Toetsenbord

  • DRUK OP W, A, S, D of DE PIJLTOETSEN om een bal te laten rollen. 

Soortgelijke spelletjes

Dol op dit soort geweldige online spelletjes? Probeer dan deze eens! 

  1. Color Bump 3D
  2. Roller Splat!
  3. Pocket League 3D
  4. Slope

Wie is de maker?

Going Balls is gemaakt door 2Play.