Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Archers.io

Een oorlog staat op het punt van beginnen in Archers.io. Versla jij je tegenstanders of laten ze jou in het stof happen in in dit spannende .io-spelletje?

Daag andere spelers van over de hele wereld uit in dit vechtspelletje terwijl je een boogschutter bestuurt. Hij zal wat vrienden moeten maken en snel ook! Verzamel zoveel mogelijk andere boogschutters voordat je de clans van de andere spelers probeert uit te schakelen.

De grootste die aan het einde van elke ronde nog overeind staat, wint! Er zijn ook munten die je kunt verdienen om coole outfits tussen de gevechten door te ontgrendelen.

Hoe speel je Archers.io?

Leid een clan van boogschutters naar de overwinning in dit intense richt- en schietspelletje. Je moet er zoveel mogelijk zien te verzamelen terwijl je probeert je tegenstanders uit te schakelen. De grootste clan die aan het einde van elke ronde nog overeind staat, wordt tot winnaar uitgeroepen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN HOUD INGEDRUKT om je boogschutter te besturen.
  • BEWEEG DE MUIS om hem over het slagveld te leiden. Hij en zijn mede-boogschutters zullen automatisch hun pijlen afvuren wanneer je andere clans confronteert.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog een paar geweldige online spelletjes spelen? Check dan deze geweldige titels!

  1. Squid Game 2
  2. Pixel Bubbleman.io
  3. Subway Clash 2
  4. Fire vs. Water Fights

Wie is de maker?

Archers.io is gemaakt door YAD.