Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Coffee Puzzle

Er is weer een drukke dag begonnen in het café in Coffee Puzzle. Kun jij een pad vrijmaken tussen deze warme kop koffie en zijn klant in dit tafelspelletje?

Het is vers gezet en ongetwijfeld erg lekker, maar er staat een stuk bananenbrood en ander gebak in de weg. Jij moet ze in groepjes van drie of meer plaatsen om ze te verwijderen. Kun jij ze van tafel krijgen in dit leuke en uitdagende drie-op-een-rij-spelletje?

Hoe speel je Coffee Puzzle?

Coffee Puzzle is een heerlijk puzzelspelletje. Help de kop koffie zijn klant te bereiken door de verschillende gebakken waren die de weg blokkeren bij elkaar te zoeken en te verwijderen. Je moet ze in rijen of kolommen van drie of meer plaatsen om ze te laten verdwijnen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een lekkernij op tafel te zetten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier fantastische online spelletjes om uit te proberen.

  1. Mergest Kingdom  
  2. Heroes of Match 3
  3. Match Adventure 
  4. Idle Mining Empire

Wie is de maker?

Coffee Puzzle is gemaakt door OneTwoPlay IT.