Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Match Adventure

Ga met Gemmy de eekhoorn mee op een spannende reis in Match Adventure. Ze probeert de vallei waar ze woont te beschermen in dit avontuurlijke puzzelspelletje.

Hij is zwaar beschadigd, maar Gemmy weet niet zeker wie dat heeft gedaan. Ga met haar mee terwijl ze zoekt naar de daders en alle middelen die ze nodig heeft om de broodnodige reparaties uitvoeren. Haar broer Johnny is ook vermist in dit schattige en charmante drie-op-een-rijspelletje. Kun jij er ook achter komen wat er met hem is gebeurd?

Hoe speel je Match Adventure?

Match Adventure is een snoezig puzzelspelletje. Sluit je aan bij een eekhoorn terwijl ze haar broer probeert te redden en haar dorp in een kleine vallei opnieuw opbouwt. Zoek in elk level de betoverde edelstenen bij elkaar. Deze helpen haar alle spullen te verzamelen die ze nodig heeft om reparaties uit te voeren en nieuwe gebouwen te bouwen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om edelstenen aan elkaar te koppelen, bouwprojecten te starten en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer betoverende online spelletjes proberen? Check dan deze prachtig titels!

  1. Mergest Kingdom
  2. Heroes of Match 3
  3. Dynamons World
  4. Garden Tales

Wie is de maker?

Match Adventure is gemaakt door Overmobile.