Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Pretty Avatar Maker

Pretty Avatar Maker is een avatar spelletje voor meiden waarin je een cartoonversie van jezelf kunt ontwerpen. Je kunt de afbeelding die je hebt gemaakt online gebruiken als zelfportret, of ontwerpen voor de lol een aantal avatars voor je vrienden.

Hoe speel je Pretty Avatar Maker?

Dit design spelletje heeft veel opties om het uiterlijk van je avatar aan te passen. Zo kun je de vorm en kleur van de ogen veranderen, de huidskleur, het kapsel en de kleuren van haar haren, haar make-up, en nog veel meer uiterlijke kenmerken.

Kies of je lang of kort haar wilt. Misschien wil je je eigen haarkleur of juist een kapsel met allerlei bijzondere kleuren. Je kunt zelfs ieder oog een andere kleur geven. Je kunt echt van alles aanpassen om je eigen look te bedenken.

Er staan categorie-knoppen aan de zijkant van het ontwerp-paneel, en ook verschijnen er menu-knoppen langs de bovenkant. Hiermee kun je ook een aantal individuele kenmerken aanpassen. De laatste pagina van elk menu bevat een kleurenwiel waarmee je de tint van het geselecteerde kenmerk kunt veranderen.   

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen. Druk op de knoppen aan de linkerkant van het paneel, en let ook op de knoppen langs de bovenkant. Zo kies je de kenmerken die je wilt veranderen.
  • Tik op de pijltjes om de verschillende opties te bekijken, of om het kleurenwiel op de laatste pagina te vinden.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk? Probeer dan ook eens deze avatar en ontwerp spelletjes uit onze collectie:

  1. My Manga Avatar
  2. Mega Anime Avatar Creator
  3. Blondie Wedding Prep
  4. Shoe Designer

Wie is de maker van Pretty Avatar Maker?

Pretty Avatar Maker is gemaakt door DL-Studio.