Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Blondy Extra

Blondy Extra is een aankleedspelletje waarin je het model een prachtige makeover kunt geven. Ze is een stoer meisje dat graag opvalt met haar kleurrijke kleding.

Neon kleuren, korte spijkerbroekjes, regenbogen, glitter, tulle en heel veel opvallende accessoires, daar is ze dol op. Combineer de verschillende kledingstukken, schoenen, tasjes,  zonnebrillen en meer om allerlei extravagante looks uit te proberen.

Hoe speel je Blondy Extra?

In dit makeover spelletje kun je eerst de huidskleur en makeup van je model kiezen. Daarna is het tijd om een van de acht verschillende kapsels uit te kiezen. Ook hier draait het om opvallende kleuren en stijlen. Als laatste kies je haar kleding en accessoires uit, en je kunt haar zelfs een lief huisdiertje geven.

Gebruik de gele en oranje pijlen om alle kapsels en kleding te bekijken. Tik op de voorwerpen om ze aan te proberen of om een van de kledingstukken en accessoires te vervangen. Wil je een voorwerp liever helemaal weghalen en nergens mee vervangen, tik dan op het kleine rode knopje met de witte X erop.

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS en KLIK op de voorwerpen

Soortgelijke spelletjes

  1. Extreme Makeover
  2. The Celebrity Way of Life
  3. High School Divas
  4. Year Round Fashionista Curly

Wie is de maker van Blondy Extra?

Blondy Extra is gemaakt door DL-Studio.