Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Celebrity E-Girl Fashion

Ga aan de slag met allerlei verschillende modestijlen in Celebrity E-Girl Fashion! Deze fashionista’s willen graag hun look veranderen in dit make-over spelletje. Kun jij ze daarbij helpen?

Dit groepje supermodieuze vriendinnen is uitgekeken op alle kleren die ze in de kast hebben hangen. Ze zijn ook weg van online cultuur en willen dat met hun kledingstijl laten zien. Daarom hebben ze besloten om een paar coole e-girl stijlen uit te proberen in dit aankleed spelletje. Kun jij een paar te gekke outfits voor ze samenstellen?

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om kleding en accessoires uit te zoeken en aan te passen. Staat het niet? Dan kun je gewoon een ander kledingstuk aantikken.

Soortgelijke spelletjes

Hier kun je nog een aantal andere online modespelletjes uit onze verzameling spelen:

  1. Fairy Insta-Selfie
  2. Princess InstaChallenge
  3. Villains Inspiring Fashion Trends
  4. Modern Princess Superstar

Wie is de maker van Celebrity E-Girl Fashion?

Celebrity E-Girl Fashion is gemaakt door CuteDressup.