Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Garden Tales 4

Garden Tales 4 is een nieuw deel van Garden Tales match-3 spelletjes van de puzzelgame-ontwikkelaar Softgames. Help de tuinkabouters fruit en bloemen verzamelen in een nieuwe reeks van meer dan 4000 levels vol puzzelplezier!

Hoe speel je Garden Tales 4?

Willy de tuinkabouter heeft je hulp hard nodig bij het verzamelen van fruit, bloemen en paddenstoelen. Zorg voor de tuintjes en leg ten minste 3 van dezelfde stenen op een rij om de juiste voorwerpen te verzamelen. Gebruik de muis en kies telkens twee stenen om van plaats te laten wisselen. Geldige combo’s verdwijnen van het bord. Nieuwe stenen vallen naar beneden om de lege plekken op te vullen.

Je kunt alleen stenen verwisselen die direct naast elkaar liggen. Ook moet iedere zet direct een geldige combinatie opleveren. Je hebt maar een beperkt aantal zetten om de opdrachten op Willy's lijst te voltooien. Probeer 4 of 5 van dezelfde voorwerpen te combineren om bommen te maken. Je kunt ook vier verschillende boosters vrijspelen om je op weg te helpen.

Zet de aanstekelijke achtergrondmuziek aan en geniet van dit mooie puzzelspel!

Speel games die lijken op Garden Tales 4

Als je dit match-3 spelletje leuk vindt, bekijk dan hier onze hele verzameling online puzzelspelletjes. Of bezoek onze Softgames catalogus om meer spellen van dezelfde studio te spelen!

Wie is de maker van Garden Tales 4 gemaakt?

Garden Tales 4 is gemaakt door de spelontwikkelaar Softgames.

Wanneer is Garden Tales 4 voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 30 oktober 2023.