Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mahjongg Alchemy

Mahjongg Alchemy is een mahjong puzzelspelletje waarin je combinaties moet maken met de gelijke stenen om ze van het bord te verwijderen. Je hebt 15 minuten om zoveel mogelijk combo’s te maken.

Hoe speel je Mahjongg Alchemy?

In dit mahjong spelletje moet je de stenen met gelijke plaatjes bij elkaar zoeken om ‘melds’ te maken. Je kunt de stenen pakken als ze niet door andere stenen worden bedekt en aan ten minste de rechter- of linkerkant vrij liggen. Dat wil zeggen, ze zijn niet 'ingesloten' door andere speelstenen.

Kies een speelbare steen en tik vervolgens op een ander exemplaar met dezelfde afbeelding erop. Als de combo geldig is dan verdwijnt deze ‘meld’ van het bord. Zoek naar combinaties die ervoor zorgen dat er weer nieuwe tegels vrij komen te liggen.

Bovenaan zie je een timer die 15 minuten aftelt. Hoeveel levels kun jij uitspelen voordat je tijd op is?

Als je geen zetten meer kunt doen, stopt het spel en verschijnt er een nieuwe opstelling, zodat je het opnieuw kunt proberen. De timer blijft echter wel lopen...

Spelbesturing

Gebruik de muis om de stenen te selecteren, of tik ze op apparaten met een touchscreen met je vinger aan.

Games die lijken op Mahjongg Alchemy

Ga voor meer Mahjong puzzels naar onze Mahjong spelletjes pagina om onze volledige collectie te bekijken.

Als je benieuwd bent naar de andere games van Arkadium kun je ook eens hun populaire spel Mahjong Dimensions 3D proberen (of speel de langere 900-seconden versie van het spel)? Ons overzicht aan Arkadium games vind je op onze Arkadium-spellen pagina.

Wie heeft Mahjongg Alchemy gemaakt?

Mahjongg Alchemy is gemaakt door Arkadium.

Wanneer werd Mahjongg Alchemy voor het eerst uitgebracht?

Deze HTML5-versie van het spel verscheen voor het eerst online op 9 december 2019.