Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hotel Tycoon Empire

Kijk of jij een klapper binnen de hotelbranche kunt maken in Hotel Tycoon Empire. Kun jij een te gek hotel bouwen en managen in dit inactieve spelletje?

Je hebt de sleutels van een hotel gekregen, maar dat is nog maar het begin. Je zult verschillende manieren moeten vinden om gasten aan te trekken en je nieuwe bedrijf te verbeteren in dit klikspelletje. Misschien zullen een paar reisarrangementen gasten overtuigen om elke kamer te vullen? Het aangaan van partnerschappen met lokale restaurants met goede recensies en het aanbieden van wifi in de kamers kan je ook helpen om veel geld te verdienen in de hotelwereld.

Hoe speel je Hotel Tycoon Empire?

Kijk hier of je van een eenvoudig hotel met maar een paar kamers een bloeiend zakenimperium kunt maken in dit simulatiespelletje. Je zult je financiële middelen verstandig moeten gebruiken terwijl je de kamers upgradet, je gasten nieuwe functionaliteiten en activiteiten aanbiedt en nog veel meer.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om beslissingen te nemen, upgrades te selecteren, enz.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische managementspelletjes om uit te proberen. 

  1. Idle Start-Up Tycoon
  2. Penguin Diner
  3. Hotel Hideaway
  4. Bitcoin Tap Tap Mine

Wie is de maker?

Hotel Tycoon Empire is gemaakt door Holy Cow Studio.