Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mr. Bullet 2 Online

Er staat deze meedogenloze huurmoordenaar weer een drukke nacht te wachten. Help hem om aan de slag te gaan in Mr. Bullet 2 Online.

Zijn lijst met doelwitten wordt steeds langer. Ga met hem mee terwijl hij ze een voor een uitschakelt in dit schietspelletje. Maar het zal niet makkelijk zijn. Hij heeft bijna geen kogels meer en het regent ook nog. Jij zult zijn beperkte voorraad munitie van platforms, muren en andere objecten moeten laten stuiteren.

Speel je graag fysicaspelletjes vol actie en spanning? Probeer dan eens Apple Shooter, Save the Cowboy en de originele Mr. Bullet.

Speluitleg

Mr. Bullet 2 Online is en grappig actiespelletje. Help de beroemde huurmoordenaar om alle criminelen te doden in elk spannende level terwijl hij de geweldige natuurkracht in zijn voordeel gebruikt!

Wie is de maker?

Mr. Bullet 2 Online is gemaakt door Kiz10 en TapTap.