Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Candy Match 2

Er staan weer allerlei heerlijke snoepjes klaar om te verzamelen in Candy Match 2. Hoe snel kun jij ze verbinden en van het bord spelen in dit candy spelletje?

In dit uitdagende match-3 spelletje krijg je hulp van een bijzonder slimme kitten. Dit katje laat je in het eerste level zien wat je moet doen. In ieder level dat daarop volgt moet je een bepaald doel behalen. Bijvoorbeeld, minstens tien groene jelly beans van het bord spelen door er rijtjes van drie of meer mee te maken.

Hoe snel kunt jij alle snoepjes met elkaar verbinden en de levels uitspelen? Als je even niet meer weet wat je moet doen, kijk dan of je ergens op het bord een snoepje ziet bibberen. Dat is een handige hint waar je vast wel iets mee kan.

Hoe speel je Candy Match 2? 

Candy Match 2 is een puzzel spelletje dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden. Leg de gelijke snoepjes op een rijtje door er steeds twee van plek te laten wisselen. Identieke snoepjes die een rijtje van drie of meer vormen zullen van het bord verdwijnen. Er vallen dan weer nieuwe snoepjes naar beneden.

Spelbesturing

  • KLIK EN SLEEP met de MUIS om de snoepjes te verplaatsen

 

Soortgelijke spelletjes

Ben je een grote fan van candy match puzzel spelletjes net als deze game? Als dat zo is, probeer dan ook eens deze spelletjes!

  1. Sugar Heroes
  2. Garden Tales 2
  3. Butterfly Kyodai HD
  4. Om Nom Connect: Classic

 

Wie is de maker van Candy Match 2?

Candy Match is gemaakt door Softgames.