Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Om Nom Connect: Classic

Alles en iedereen staat door elkaar in Om Nom Connect Classic! Sluit je aan bij Om Nom en zijn vrienden in dit schattige combinatiespelletje terwijl jij de boel rechtzet.

Samen met een heleboel lekker fruit en heerlijke donuts zijn ze volledig door elkaar gehusseld. Je moet ze koppelen aan iemand of iets dat identiek is om ze van het bord te verwijderen in dit combinatiespelletje. Maar je zult snel moeten zijn! Je hebt niet veel tijd om elk level te voltooien.

Hoe speel je Om Nom Connect: Classic?

Om Nom Connect: Classic is een snoezig puzzelspelletje. Zoek twee identieke fruitstukken of personages bij elkaar om ze van het bord te verwijderen voor de tijd om is. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop!

Spelbediening 

  • KLIK MET LINKS om identieke fruitstukken en personages aan elkaar te koppelen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag geweldige online spelletjes? Check dan deze!

  1. Pet Connect
  2. Farm Connect
  3. Mahjong Link
  4. Butterfly Kyodai 2 

Wie is de maker?

Om Nom Connect: Classic is gemaakt door Famobi.