Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Real Parkour Simulator

Real Parkour Simulator is een 3D actie- en avonturenspel waarin je een duizelingwekkend doolhof van vliegende bouwwerken kunt verkennen en beklimmen. Je begint in de middeleeuwen, en komt geleidelijk aan ook andere tijdperken tegen.

Hoe speel je Real Parkour Simulator?

Train je parkour skills in het duizeligmakende doolhof van dit 3D klimspel. Ren en spring over de daken, houten balken, windmolens en zwevende kastelen van een behekste middeleeuwse stad. Probeer zo hoog mogelijk te klimmen met je ridder of een van de andere skins die je kunt vrijspelen.

Andere spelers proberen je op weg naar de top in te halen. Laat je niet te veel opjagen, anders val je nog! Je hebt bovendien een aantal handige extra's die je kunt gebruiken om snel hoger te komen. Je kunt je ridder met een kanon de lucht in lanceren, of met een door cola aangedreven jetpack omhoog racen.

Naarmate je hoger klimt, kun je nieuwe hoofdstukken in de westerse geschiedenis verkennen, zoals het tijdperk van de stoomtrein. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen?

(Tip: Je kunt je personage na een val weer tot leven wekken door een advertentie te kijken, maar je kunt ook snel op de jetpack-knop tikken om net naar het volgende platform te vliegen.)

Spelbesturing

Gebruik je muis om rond te kijken. Door op de rechterhelft van het scherm te klikken en te slepen, kun je het gebied om je heen bekijken en de richting waarin je beweegt aanpassen. (Spelers op desktop, let op: als je op de linkerhelft van het scherm klikt, activeer je het touchpad van de controller binnen het spel).

  • Pijltjestoetsen = Rennen
  • Spatiebalk = Springen

Speel meer gratis online games die lijken op Real Parkour Simulator

Als je deze game uit onze verzameling 3D spelletjes leuk vindt, probeer dan ook eens een van onze andere parkour actie spelletjes, zoals Assassins Creed: Freerunners en Only Up: Parkour.

Wie is de maker van Real Parkour Simulator?

Real Parkour Simulator is gemaakt door YAD.

Wanneer werd Real Parkour Simulator voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 1 februari 2024.