Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Only Up Parkour

Only Up Parkour is een uitdagend 3D-spelletje waarin je de zwaartekracht moet trotseren door zo hoog mogelijk te klimmen. Er zweven allerlei grote en kleine voorwerpen in de lucht. Klauter van het ene naar het andere object en val niet naar beneden!

Hoe speel je Only Up Parkour?

Spring van het ene voorwerp naar het andere en zoek een weg naar de top. Je komt van alles tegen, van vuilniscontainers tot zwevende auto's en huizen. Kleuter over de gigantische spijkers, omgekeerde verkeerskegels en nog vele andere onverwachte voorwerpen. 

Er zijn vaak meerdere manieren om bij het volgende grote platform te komen. Daar kun je even uitpuffen en goed om je heen kijken. Gebruik de muis om rond te kijken en kies vervolgens de beste route.

Hoe lang kun je blijven klimmen zonder te vallen? Als je van een kleine hoogte omlaag valt, kun je door blijven gaan. Als je echter van een grotere hoogte valt, moet je het level weer opnieuw vanaf de start proberen.

Hoe hoger je komt, hoe nauwkeuriger moet springen om goed op de steeds smallere platforms te landen.

Spelbesturing

  • Muis = rondkijken
  • Pijltjestoetsen = bewegen
  • Spatiebalk = springen

Speel games die lijken op Only Up Parkour

Als je deze game uit onze 3D-spellenverzameling leuk vond, probeer dan ook een van onze gratis actiegames. We hebben allerlei mooie exemplaren vol spanning en avontuur, zoals Parkour Block 4, Assassins Creed: Freerunners en Obby Blox Parkour.

Wie is de maker van Only Up Parkour?

Only Up Parkour is gemaakt door Nishad Games. 

Wanneer werd Only Up Parkour voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 22 september 2023.