Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Assassin's Creed: FreeRunners

Doe mee aan een pittige wedstrijd in Assassin's Creed: FreeRunners. Ben jij de eerste huurmoordenaar die weet te ontsnappen in dit zijwaarts scrollende platformspelletje?

Je racet door een kasteel vol gevaren in dit multiplayerspelletje. Kies een huurmoordenaar om mee samen te werken voordat je naar de startlijn gaat. Kun jij je tegenstanders voorbij schieten terwijl je over gammele bruggen rent, enorme stenen muren beklimt en over kuilen vol superscherpe punten springt?

Hoe speel je Assassin's Creed: FreeRunners?

Assassin's Creed: FreeRunners is een intens hardloopspelletje. Race door een kasteel vol gevaarlijke vallen. De eerste moordenaar die de finish bereikt, staat een enorme hoeveelheid gouden munten te wachten.

Spelbediening

  • DRUK OP DE SPATIEBALK om te springen.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer coole online spelletjes? Check dan deze geweldige titels. 

  1. Brawlhalla Grand Slam
  2. Hungry Shark Arena
  3. Vex 6
  4. Uphill Rush 9

Wie is de maker?

Assassin's Creed: FreeRunners is gemaakt door Ubisoft Nano.