Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Count Master

Hoe ver kom jij in Count Master? Voer een leger aan en vecht je een weg door dodelijke hindernissen in dit intense 3D-hardloopspelletje.

Je begint alleen en als je wil overleven, kun je maar beter snel wat andere krijgers optrommelen! Verzamel er zoveel als je kunt in je eigen persoonlijke leger. Je moet verschillende mechanische vallen ontwijken en andere legers aanvallen in dit actiespelletje. Maar hoeveel van je vijanden weet jij te verslaan?

Hoe speel je Count Master?

Stel een leger samen en probeer zo ver mogelijk te komen in dit racespelletje. Schiet je een weg langs verschillende mechanische vallen terwijl jij je vijanden aanvalt. Je hebt meer krijgers in je leger nodig dan die van je tegenstanders om elk gevecht te overleven.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om je krijger en zijn bondgenoten naar links of rechts te laten gaan.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens!

  1. Uphill Rush 8
  2. Draw Rider
  3. Roof Rails
  4. Lab Escape Online

Wie is de maker?

Count Master is gemaakt door 2Play.