Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Only Up Parkour 2

Only Up Parkour 2 is een mooi parkourspel. Met wat behendigheid kun je naar duizelingwekkende hoogtes klimmen van wel 500 meter! Geniet van deze parkour-simulator boordevol actie. Dit spel loopt soepel en heeft visueel aantrekkelijke 3D-graphics in een cartooneske stijl.

Hoe speel je Only Up Parkour 2?

Klim naar de top van deze enorme luchtdoolhof. Verlies je evenwicht niet! Ren over de platforms, loop voorzichtig over de smalle balken en gebruik de bedden als trampolines om grote sprongen te maken.

Naarmate je verder in het level komt, loop je steeds weer nieuwe hindernissen tegen het lijf. Klim er nauwkeurig en behendig overheen om het parcours te overwinnen.

Er is meer dan één route naar de top. Kun jij het beste pad uitstippelen om naar het hoogste punt van deze 3D-doolhof te klimmen?

Spelbesturing

  • Pijltjestoetsen = Rennen
  • Spatiebalk = Springen
  • Muis = Rondkijken, bewegingsrichting kiezen

Speel meer gratis parkour spelletjes zoals Only Up Parkour 2

Dit spel is het vervolg op Only Up: Parkour. Als je meer Obby spelletjes zoals deze games wilt spelen, probeer dan ook Tower of Hell: Obby BlocksParkour Block 4, of blader door onze volledige catalogus avontuur spelletjes.

Wie is de maker van Only Up Parkour 2?

Only Up Parkour 2 is gemaakt door Nishad Games.

Wanneer werd Only Up Parkour 2 voor het eerst uitgebracht?

Dit 3D spel is uitgebracht op 24 januari 2024.