Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Classic Nonogram

Krijg jij Classic Nonogram helemaal onder de knie? Het is een leuk en uitdagend nonogramspelletje waarmee je je vaardigheden kunt verbeteren.

Het doel is om de juiste vierkanten in elk level van dit puzzelspelletje in te kleuren. De cijfers aan de zijkant van elk raster geven je belangrijke informatie over waarop je je moet concentreren en welke je leeg moet laten.

Hoe speel je Classic Nonogram?

Als je van online sudoku-spelletjes houdt, zul je Classic Nonogram geweldig vinden. Vul de juiste vierkanten in elk raster en laat de andere leeg. Probeer de kleinere rasters als je nieuw bent in het spel en de grotere als je al wat meer ervaring hebt.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om vierkanten in te vullen en markeer andere om ze leeg te laten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes. 

  1. WordSeeker
  2. Pets Rush
  3. Merge Fruit
  4. Poly Art

Wie is de maker?

Classic Nonogram is gemaakt door Code This Lab.