Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

WordSeeker

Geef je spelling- en vocabulaire vaardigheden een workout in WordSeeker. Lukt het jou om dit uitdagende woordpuzzelspelletje onder de knie krijgen?

Als je groot fan bent van een bepaald dagelijks puzzelspel dat de wereld stormenderhand veroverde in de winter van 2022, zul je dit spelletje geweldig vinden! Je bent niet beperkt tot een enkel woord binnen een periode van 24 uur. In plaats daarvan krijg je tijdens elke spannende ronde een nieuw woord. Hoeveel van hen weet jij te achterhalen?

Hoe speel je WordSeeker?

Je krijgt in elke ronde zes kansen om het woord te raden in dit woordspelletje. Elke letter die op de juiste plek staat, wordt groen gemarkeerd. Elke letter die ergens in het woord staat, maar niet op de juiste plek, wordt geel gemarkeerd. Bij elke gok moet je een echt woord gebruiken. Je kunt geen willekeurige reeks letters typen.

Spelbediening

  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om te typen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag puzzelspelletjes? Check dan deze! 

  1. Circus Words
  2. Microsoft: Ultimate Word Games
  3. Guess the Superhero
  4. Mahjong Link

Wie is de maker?

WordSeeker is gemaakt door Take Five.