Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Bubble Fight IO

Bereid je voor op de strijd in Bubble Fight IO! Werk samen met een schattig beestje en ontdek hoeveel wedstrijden je kunt winnen terwijl je dit multiplayerspelletje speelt.

Je neem het op tegen één tegenstander in een strijdarena vol kleurrijke ballen in dit unieke drie-op-een-rij-spelletje. Gooi telkens elke beurt een bal. Als je een groepje van drie of meer identieke ballen kunt maken, vliegt die door de arena om tegen je tegenstander aan te knallen!

Hoe speel je Bubble Fight IO?

Bubble Fight IO is deels eenactiespelletje en deels een puzzelspelletje. Betreed een arena en probeer groepjes van drie of meer identieke ballen te maken die in botsing komen met je tegenstander. De eerste speler die geen gezondheid meer heeft, verliest.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om een bal te gooien.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer geweldige online spelletjes? Check dan deze! 

  1. Pets Rush
  2. 2048 X2 Merge Blocks
  3. Treasures of the Mystic Sea
  4. Pop It Master

Wie is de maker?

Bubble Fight IO is gemaakt door Origaming Media.