Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

2048 X2 Merge Blocks

Hoe lang kun jij 2048 X2 Merge Blocks blijven spelen? Probeer in dit uitdagende 2048-spelletje te blijven totdat je een epische highscore hebt behaald!

Zoek plekken om de genummerde blokken te plaatsen terwijl ze gestaag van de bovenkant van het scherm naar de onderkant vallen. Als identieke blokken bij elkaar in de buurt komen, smelten ze samen en maken ze ruimte vrij voor extra blokken. Je zult echt gefocust moeten blijven! Het tempo van dit intense puzzelspelletje zal zich blijven versnellen!

Hoe speel je 2048 X2 Merge Blocks?

Creëer ruimte voor extra blokken op het bord terwijl je dit razendsnelle 2048-spelletje speelt. Je moet ze op open plekken plaatsen terwijl ze met elkaar samen smelten en een nieuw getal vormen. Twee blokken met 16 erop zullen bijvoorbeeld samensmelten tot een enkel blok met 32 erop.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een blok naar een plek op het bord te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes die je vaardigheden echt op de proef stellen!

  1. Match Candy
  2. Solitaire TriPeaks Harvest
  3. Idle Fish
  4. Merge Push

Wie is de maker?

2048 X2 Merge Blocks is gemaakt door Inlogic Software.