Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Match Candy

Bereid je voor op een suikerzoete uitdaging in Match Candy. Lukt het jou om de timer bij te houden in dit verrukkelijke puzzelspelletje?

De timer begint te lopen zodra je begint om al het snoep op het bord bij elkaar te zoeken. Je moet de doelen bovenaan het scherm halen en voltooien om dit razendsnelle drie-op-een-rijspelletje te kunnen blijven spelen. Kijk of je een hoge score kunt halen voor de tijd om is!

Hoe speel je Match Candy?

Zoek de snoepjes zo snel mogelijk bij elkaar in dit intense puzzelspelletje. Plaats identieke snoepjes in groepjes van drie of meer om ze van het bord te verwijderen. Het doel is om zo lang mogelijk te blijven spelen totdat de tijd om is.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke snoepjes bij elkaar te zoeken.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke online spelletjes ook eens! 

  1. Sugar Heroes
  2. Kawaii Jump
  3. Om Nom Connect: Classic
  4. Coffee Puzzle

Wie is de maker?

Match Candy is gemaakt door Two Players Game Studio.