Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fruit Lines Saga

Bezoek de boerderij in Fruit Lines Saga en zet het fruit netjes op rijtjes. Alle vruchten van dezelfde soort moeten bij elkaar, maar er komt steeds meer bij in dit Match-5 spelletje!

In dit puzzelspelletje heeft de boer het zichzelf niet makkelijk gemaakt. Hij heeft over het hele veld maar wat willekeurige zaadjes gestrooid. Overal komt er nu fruit tevoorschijn, maar het ligt allemaal door elkaar! En er blijft maar meer bij komen. Zet het fruit in rijtjes van vijf van dezelfde soort om ze weg te spelen. Hoe lang houd jij het vol voordat het veld te vol raakt?

Hoe speel je Fruit Lines Saga?

In dit boerderijspelletje moet je plaats maken voor de nieuwe oogst door de gelijke fruit icoontjes op rijtjes van vijf te zetten. Maar pas op, voor elke zet die je maakt komen er weer nieuwe vruchten uit de grond zetten. Je kunt ieder icoontje verplaatsen naar een willekeurig vlakje, zo lang er nog een paadje tussen de twee vakken open ligt.

Als je een rijtje afmaakt mag je nog een zet doen zonder dat er nieuwe icoontjes bijkomen. Over de kleine vruchten kun je nog heen springen, en je kunt er ook een ander stuk fruit bovenop leggen waardoor het kleine vruchtje verdwijnt. Pas op, want als het bord erg vol komt te liggen wordt het steeds moeilijker om je rijtjes af te maken!

Spelbesturing

  • KLIK met de LINKERMUISKNOP om een icoontje te selecteren. KLIK daarna op het vakje waar je de fruit naartoe wilt verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze leuke puzzel- en boerderijspelletjes:

  1. Harvest Honors
  2. Farmerama
  3. Farm Connect
  4. Farming Simulator

Wie is de maker van Fruit Lines Saga?

Fruit Lines Saga is gemaakt door Bestgamesfreeplay.com.