Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Playtime Horror Monster Ground

In Playtime Horror Monster Ground kun je met een losgeslagen robot een hoop chaos creëren. Terroriseer je slachtoffers. Kun jij ontdekken waar ze zich in het restaurant hebben verstopt?

Er zijn bij de enge animatronic robots in dit restaurant wat stoppen doorgeslagen, want ze slaan helemaal op hol. Ze waren geprogrammeerd om de families te vermaken die de Playtime Pizza Parlor komen bezoeken, maar nu willen de reusachtige teddybeer en zijn vrienden alle mensen vernietigen!

Dit horror spelletje is geïnspireerd op de FNAF serie en is niet bedoeld voor jonge spelers, en ook als je snel schrikt en niet van enge spelletjes houdt is deze game waarschijnlijk niets voor jou. Spoor je slachtoffers op en maak ze af. Ze hebben zich overal verstopt: achter de meubels en zelfs in de plantenpotten. Lukt het jou om ze allemaal te vinden?

Hoe speel je Playtime Horror Monster Ground?

In dit spannende actie spelletje voor volwassen spelers ben je een op hol geslagen robot die vastbesloten is om iedereen die hij tegenkomt te vermoorden. Help hem in elk angstaanjagend level een bepaald aantal mensen te vinden en te doden.

Helaas voor zijn doelwitten is deze killer robot verdraaid sterk. Hij kan met zijn klauwen de muren openrijten en overal in het restaurant liggen ook nog eens wapens die hij kan pakken. Help hem zijn verschrikkelijke missie te voltooien. Zelfs de politie kan hem maar met moeite tegenhouden! Je robot kan zichzelf aanpassen door onderdelen van andere robots te grijpen. Hij kan hiervoor zelfs hun hoofden gebruiken! Houd de energiemeter van je monsterlijke robot op pijl terwijl hij alles in kapot slaat en iedereen afslacht!

Spelbesturing

Muis

  • Gebruik de MUIS om je moordlustige robot te besturen. Als hij zijn slachtoffers vindt dan valt hij ze automatisch aan.

Toetsenbord

  • Druk op W, A, S, D om je killer robot te besturen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een aantal bloedstollende horrorspelletjes:

  1. Troll Face Quest: Horror 3
  2. Siren Apocalyptic
  3. Clown Nights
  4. Slenderman Must Die: Dead Space

Wie is de maker van Playtime Horror Monster Ground?

Playtime Horror Monster Ground is ontwikkeld door Dats Games.