Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Tiny Landlords

Ontpop je in Tiny Landlords tot een ware vastgoedmagnaat. Ontwerp hele stadsdelen en zet ze vol indrukwekkende gebouwen en mooie parken in dit bouwspelletje.

In dit simulatiespelletje heeft deze stad een geheel nieuw bouwplan nodig. Het is nog naar een piepklein stadje, maar in de juiste handen heeft dit gebied enorm veel potentieel. Ga als vastgoedontwikkelaar aan de slag en bepaal hoe elk stadsdeel eruit komt te zien. Je kunt van alles aanleggen en dit afgelegen gebied ombouwen tot een ontzettend populaire woonwijk.

Hoe speel je Tiny Landlords?

In dit management spelletje bepaal jij waar de nieuwe appartementen en huizen komen te staan. Kies plekken uit voor bankjes, parkjes, en winkels. Je moet de bewoners aantrekken en tevreden houden door te zorgen voor parkeerplaatsen, fietsrekken, en natuurlijk stadsverlichting voor ’s avonds. Ook moet de wijk veilig zijn, dus vergeet niet hier en daar een brandkraan langs de stoep te zetten.

Van recyclingbakken kopen tot flats bouwen, alles kost natuurlijk geld. Houd daarom ook altijd een oogje op de financiën. Kijk of er genoeg geld binnenstroomt en kies projecten waarmee je de inkomsten van je bedrijf kunt vergroten. Als je deze stadswijk mooi inricht zullen de bewoners af en toe zelfs monumenten voor je bouwen!

Spelbesturing

  • GEBRUIK DE MUIS om projecten te kiezen, voorwerpen te upgraden, en meer.

Soortgelijke spelletjes

Wil je nog meer steden bouwen en pronken met je vaardigheden als ontwerper? Probeer dan ook eens deze spelletjes:

  1. Kizi Town
  2. Habbo Hotel

Wie is de maker van Tiny Landlords?

Tiny Landlords is gemaakt door PlayCade Interactive GmbH.