• Escaping the Prison
  Spelen
  Escaping the Prison
  141604 keer gespeeld

  Iemand heeft je een taart gestuurd. Zou er iets in zitten waarmee je kunt ontsnappen?

 • FNAF World
  Spelen
  FNAF World
  33014 keer gespeeld

  Er is iets vreemds aan de hand in dit koninkrijk vol robotdieren. Pas op dat de robotmonsters je niet te pakken krijgen in dit ouderwetse online spel dat is gebaseerd op het populaire Five Nights at Freddy's.

 • Ontsnapping uit de berghut
  Spelen
  Ontsnapping uit de berghut
  27096 keer gespeeld

  Deze hut staat op een majestueuze berghelling en het is er alles behalve knus en gezellig. Daarom zit er maar één ding op: maak dat je wegkomt, en snel. Ga op zoek naar aanwijzingen en voorwerpen die je helpen ontsnappen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Ontsnapping uit een schone badkamer
  Spelen
  Ontsnapping uit een schone badkamer
  25733 keer gespeeld

  Een frisse badkamer is altijd fijn maar het kan toch wel vies tegenvallen als je erin opgesloten zit. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen in dit leuke online spel?

 • Living Room Escape
  Spelen
  Living Room Escape
  23558 keer gespeeld

  Kun jij alle puzzels oplossen en uit de woonkamer ontsnappen in het leuke online spel Living Room Escape?

 • Gesloten winkel ontsnapping
  Spelen
  Gesloten winkel ontsnapping
  16506 keer gespeeld

  Je hebt jezelf in een winkel opgesloten. Is er een manier om weg te komen? Zoek de verborgen voorwerpen en aanwijzingen die je helpen bij het oplossen van de puzzels waarmee je vrij komt. Als je gefocust blijft, kom je er zeker uit in dit online ontsnappingsspel.

 • Youtuber's Saw Game
  Spelen
  Youtuber's Saw Game
  15111 keer gespeeld

  Een moordenaar heeft enkele van de meest bekende YouTubers ontvoerd en alleen jij kan hem tegenhouden. Kun jij de moordenaar opsporen en ervoor zorgen dat hij achter slot en grendel zit zodat hij geen kwaad meer kan doen?

 • Ontsnapping uit het poppenhuis
  Spelen
  Ontsnapping uit het poppenhuis
  11306 keer gespeeld

  Je zit opgesloten in een van de kamers van een poppenhuis. Maar er moet toch een manier zijn om weg te komen. Denk je dat het jou lukt om te ontsnappen in dit spannende online spel?

 • Desert Camp Escape
  Spelen
  Desert Camp Escape
  8600 keer gespeeld

  Is er een manier waarop je uit dit gevaarlijke kamp in de woestijn kunt ontsnappen? Daar kom je maar op één manier achter! Verzamel de waardevolle voorwerpen en zoek de uitgang in dit online spel.

 • Container Flat Escape
  Spelen
  Container Flat Escape
  8230 keer gespeeld

  Er moet toch een manier zijn om uit deze scheepscontainers te komen. Misschien ligt er wel een aanwijzing in die kastjes of hebben die mysterieuze kistjes er iets mee te maken. Denk je dat jij de uitgang kunt vinden in dit online spel?

 • De grote bos ontsnapping
  Spelen
  De grote bos ontsnapping
  8141 keer gespeeld

  Dit coole grote gebouw in het bos heeft lekker veel ruimte maar het is er wel een beetje saai. Probeer te ontsnappen en terug te keren naar de stad in dit leuke online spel.

 • Container Flat Escape 5
  Spelen
  Container Flat Escape 5
  8041 keer gespeeld

  Je zit weer opgesloten in een scheepscontainer. Denk je dat jij kunt ontsnappen? Er is maar één manier om daar achter te komen. Zoek de voorwerpen en aanwijzingen in dit ontsnappingsspel.

 • Container Flat Escape 2
  Spelen
  Container Flat Escape 2
  7638 keer gespeeld

  Ga opnieuw op avontuur in dit online spel. Kun jij uit deze mysterieuze scheepscontainers ontsnappen? Zoek de voorwerpen en kijk hoe ver je komt.

 • Container Flat Escape 4
  Spelen
  Container Flat Escape 4
  6751 keer gespeeld

  Je zit weer vast in een scheepscontainer! Denk je dat jij de weg naar buiten kunt vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel?

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 2
  6622 keer gespeeld

  Het avontuur in dit vreemde dorp wordt voortgezet en jij zit opgesloten in een huisje. Denk je dat je kunt wegkomen? Misschien lukt het als je alle aanwijzingen en voorwerpen vindt in dit zoek-en-vind spel.

 • Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  Spelen
  Ontsnapping uit een gemetselde ruimte
  6004 keer gespeeld

  Je bent net wakker geworden in een vreemde kamer met gemetselde muren en je hebt geen idee hoe je hier bent beland. Verzamel voorwerpen en gebruik ze om te ontsnappen in dit mysterieuze zoek- en klikspel.

 • Container Flat Escape 6
  Spelen
  Container Flat Escape 6
  5992 keer gespeeld

  O nee! Je zit alweer opgesloten in een scheepscontainer! Dit zou wel eens de lastigste ontsnapping ooit kunnen worden. Denk je dat het jou toch lukt?

 • Container Flat Escape 3
  Spelen
  Container Flat Escape 3
  5724 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder. Kun jij weer uit deze scheepscontainers ontsnappen? Verzamel de voorwerpen en aanwijzingen om de uitgang te vinden in dit uitdagende ontsnappingsspel.

 • Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  Spelen
  Vlucht uit een blauw pakhuis: deel 2
  5716 keer gespeeld

  Het avontuur gaat verder in dit aanwijzen-en-klikkenspel. Welkom bij dit enge magazijn. Kun jij de weg naar buiten vinden? Zoek de aanwijzingen en hulpmiddelen waarmee je kunt ontsnappen.

 • Pierre Hotel
  Spelen
  Pierre Hotel
  5530 keer gespeeld

  Maak je klaar voor een griezelig cool mysterieavonturenspel, Pierre Hotel. Verken dit spookhotel en ontmoet 'geestige' schepsels terwijl je je weg probeert te zoeken.

 • Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  Spelen
  Griezelkelder: ontsnapping deel 1
  5438 keer gespeeld

  In dit spannende puzzelspel zit jij opgesloten in een enge kelder en nu moet je zien te ontsnappen. Ga op zoek naar voorwerpen en aanwijzingen waardoor je kunt vluchten.

 • Vortex Point 8
  Spelen
  Vortex Point 8
  3669 keer gespeeld

  Er gebeuren weer rare dingen in deze vreemde samenleving. De burgemeester heeft net gebeld. Hij is helemaal klaar met die maffe moorden die aldoor gebeuren bij de Rock, de oude vuurtoren aan de rand van de stad. Is de schuldige misschien de geest van een chagrijnige vroegere bewoner? Start een onderzoek en spoor de moordenaar op in dit aanwijzen-klikken-mysteriespel.

 • Freddy's Bomb
  Spelen
  Freddy's Bomb
  3451 keer gespeeld

  Wat is het ergste dat je kan overkomen op je eerste werkdag als nachtportier in een pizzeria vol moordende robots? Nou, van alles eigenlijk, maar gelukkig heb jij een zak met bommen bij je. Eens kijken of je het een week volhoudt in dit restaurant terwijl je je ondertussen al knallend een weg baant naar elke uitgang die je maar kunt vinden in dit bloedstollende online spel.

 • FNAF: Afton's Nightmare
  Spelen
  FNAF: Afton's Nightmare
  3228 keer gespeeld

  De nachtmerrie gaat verder in dit angstaanjagende spel dat is geïnspireerd op de wereld van Five Nights at Freddy's. Het loopt nu echt uit de klauwen in de beroemde pizzeria. Denk je dat jij het een week lang kunt volhouden tegen de doorgedraaide robots? En de feestverlichting is ook al kapot...

 • Ontsnapping uit een hangar
  Spelen
  Ontsnapping uit een hangar
  3069 keer gespeeld

  Denk je dat het je lukt om uit deze legerhangar te ontsnappen? Ga op zoek naar handige objecten en maak dat je wegkomt in dit spannende spel.

 • De avonturen van Dakota Winchester
  Spelen
  De avonturen van Dakota Winchester
  2927 keer gespeeld

  Dr. Winchester krijgt die vermiste juwelen hoe dan ook wel opgespoord!

 • Love Chase
  Spelen
  Love Chase
  2688 keer gespeeld

  Chase is niet alleen zijn baan kwijtgeraakt, maar ook nog eens gedumpt door zijn vriendin. Kun jij hem een handje helpen in het leuke 'point-and-click'-spel Love Chase?

 • Alice is Dead 1
  Spelen
  Alice is Dead 1
  2405 keer gespeeld

  Alice is in een mysterieuze wereld vol vreemde wezens beland. Denk je dat ze levend weer thuiskomt?

 • Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  Spelen
  Middeleeuwse fortontsnapping: Afl. 1
  2109 keer gespeeld

  Dit fort was ooit de plaats van een felle strijd. Het is nu voorbij en jij bent misschien de enige overlevende. Vind jij een manier om te ontsnappen in dit uitdagende aanwijs- en klik avonturenspel?

 • Vlucht uit een oud dorp: deel 1
  Spelen
  Vlucht uit een oud dorp: deel 1
  1437 keer gespeeld

  Welkom bij een vreemd dorp dat rechtstreeks uit een ander tijdperk lijkt te komen. Kun jij ontsnappen? Verzamel voorwerpen en los puzzels op waardoor je levend kunt wegkomen in dit spannende zoek-en-vind spel.

 • Breindief
  Spelen
  Breindief
  1350 keer gespeeld

  In dit lab liggen hersenen van enkele van de slimste wetenschappers en leiders ter wereld maar helaas worden ze keer op keer gestolen. Zou de mysterieuze Dr. Cloven de dief kunnen zijn? Ontdek het zelf in dit avontuurlijke zoek-en-vind spel. Verzamel aanwijzingen en bewijsmateriaal om de echte dader te kunnen aanwijzen.

 • Carlos and the Dark Order Mystery
  Spelen
  Carlos and the Dark Order Mystery
  1263 keer gespeeld

  Carlos is de leden van de Dark Order gevolgd naar een griezelig kerkhof. Zal hij eindelijk deze gevaarlijke cult ontmantelen? Dat hangt ervan af of jij hem wilt helpen bij deze missie? Sluit je aan bij Carlos als hij probeert de Dark Order te infiltreren in dit spannende zoek-en-klikspel.

 • Sherlock Has a Clue
  Spelen
  Sherlock Has a Clue
  1186 keer gespeeld

  De beroemde detective werkt aan de meest verbijsterende misdaden ooit. Ga samen met Sherlock Holmes op zoek naar een achterbakse moordenaar in Dawkins Manor in dit avontuurelijke zoek-en-vind avonturenspel.

 • Wraakzuchtige hond
  Spelen
  Wraakzuchtige hond
  635 keer gespeeld

  Deze hond zit in een lastige situatie. Zijn eigenaar heeft hem aan een boom vastgebonden en is ervandoor gegaan. Kun jij hem een handje helpen? Misschien wordt het tijd om wraak te nemen in dit vreemde en wilde online spel.

 • Ontsnapping BV
  Spelen
  Ontsnapping BV
  618 keer gespeeld

  Reed en compagnon proberen een ontsnappingskamer genaamd 'Kasteel van Dracula' uit. Kunnen zij binnen 60 minuten ontsnappen zonder te worden aangevallen door de roemruchte vampier? Help ze bij het vinden van de aanwijzingen en het oplossen van de puzzels, zodat zij kunnen ontsnappen in dit aanwijzen-en-klikken spel.

 • Sort the Court!
  Spelen
  Sort the Court!
  600 keer gespeeld

  Zwaar is het hoofd dat de kroon draagt, vooral in dit dwaze koninkrijk! Neem de troon over en maak beslissingen die het rijk doet bloeien of instorten. Vraag advies aan curieuze inwoners, huur spionnen in, bekostig projecten en meer in dit maffe simulatiespel.