Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Delicious: Emily's New Beginning Valentines Edition

Het tijdmanagementspel Delicious: Emily's New Beginning - Valentines Edition is een speciale uitgave van het originele Gamehouse-spel Delicious: Emily's New Beginning.

Na de geboorte van baby Paige wil Emily weer graag aan het werk in haar cateringbedrijf. Het café is een tijd gesloten geweest. Kun jij haar helpen de draad weer op te pakken?

In deze romantische editie is het thema de liefde. De drankjes en hapjes die Emily serveert zijn nieuw, en ook het decor van het café heeft een nieuw jasje gekregen om het spel een speciale Valentijnsfeer te geven.

Hoe speel je Delicious: Emily's New Beginning - Valentines Edition?

Help Emily alle klanten in haar restaurant snel te bedienen. Ondertussen moet je natuurlijk ook een oogje op Paige houden wanneer Patrick niet aanwezig is om op haar te letten. Neem de bestellingen van je klanten op en haal de juiste hapjes en drankjes uit de keuken. Bedien je klanten, houd de tafels schoon en zorg dat Paige niet uit haar speelhoek ontsnapt.

Je moet van alles tegelijk doen. Vooral omdat er steeds meer gerechten bij komen. Er is namelijk een sjiek nieuw restaurant tegenover dat van Emily in de straat geopend, en Emily moet hard werken om meer klanten aan te trekken.

Bedien je klanten zo snel mogelijk om veel fooi te verdienen. Vergeet niet dat je klanten na het halen van hun bestelling ook nog moeten afrekenen. Dat kun je doen door op de kassa te klikken.

Spelbesturing

  • Tik op voorwerpen om ze te pakken
  • Tik daarna op een klant om hun bestelling naar ze toe te brengen
  • Tik op de kassa om af te rekenen
  • Tik op Paige om haar terug te brengen naar haar box voordat ze begint te huilen

Speel meer gratis spelletjes zoals Delicious: Emily's nieuwe begin - Valentines Edition

Als je dit spel leuk vindt, speel dan ook het volgende deel op onze site - Delicious: Emily's Home Sweet Home.

We hebben ook een aantal andere tijdmanagementspellen met catering als thema, veel drama, en interessante verhaallijnen en personages. Bijvoorbeeld  Virtual Families: Cook Off, waarin je een traiteursfamilie helpt hun huis te redden. Of probeer Cook & Match: Sara's Adventures en bouw een restaurant met chef-kok Sarah en haar vrienden, en speel nieuwe recepten vrij door Match-3 puzzels op te lossen.

Wie is de maker van Delicious: Emily's New Beginning?

Deze Valentijnseditie van Delicious: Emily's New Beginning is gemaakt door GameHouse.

Wanneer werd Delicious: Emily's New Beginning - Valentijnseditie voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 9 februari 2024.