Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Dream Chefs

Winnie heeft zojuist misschien wel haar droombaan gevonden! Kun jij haar helpen voorkomen dat het een nachtmerrie wordt in Dream Chefs?

Ze is een jonge chef-kok die altijd al haar eigen tentje had willen hebben. Ze staat op het punt om de uitdaging aan te gaan in dit kookspelletje. Mr. Brown heeft haar zojuist de sleutels gegeven voor een oud restaurant vol potentie, maar er moeten ook veel dingen worden gerepareerd.

Help Winnie met het bereiden van geweldige gerechten en verzamel tegelijkertijd al het geld en de middelen die ze nodig heeft om de zaak op te knappen. De vloer moet worden gerepareerd, de keuken kan wat upgrades gebruiken en er zijn allerlei andere dingen die moet worden aangepakt.

Hoe speel je Dream Chefs?

Dream Chefs is een spannend timemanagementspelletje. Sluit je aan bij Winnie terwijl ze een oud restaurantje probeert op te knappen en uit te laten groeien tot een van de beste restaurants in de stad.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om items te gebruiken, verschillende soorten voedsel te selecteren en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier fantastische zakelijke simulatiespelletjes om je vaardigheden mee op de proef te stellen.

  1. Virtual Families: Cook Off
  2. Burger Time: Cooking Game
  3. Cooking Fast 4: Steak
  4. Farm Frenzy 2

Wie is de maker?

Dream Chefs is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology Co., Ltd.