Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Superhero.io 2: Chaos Giant

Er is al een nieuwe reeks gevechten aan de gang in Superhero.io 2: Chaos Giant! Daag andere gamers van over de hele wereld uit in dit multiplayerspelletje!

Werk samen met een van 's werelds grootste superhelden en speel een potje Battle Royale of twee in dit vervolg op het epische .io-spelletje. Hoeveel andere helden of schurken schakel je uit voordat een van hen je eigen personage uit de competitie haalt? Er zijn veel krachtpellets en munten om te verzamelen die je zullen helpen om geleidelijk groter en sterker te worden!

Hoe speel je Superhero.io 2: Chaos Giant?

In dit vechtspelletje vecht je tegen spelers van over de hele wereld. Je moet verschillende items en boosters verzamelen om zo lang mogelijk te overleven. Ruil de munten die je verzamelt in voor nieuwe en betere vaardigheden.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om rond de strijdarena te bewegen.
  • KLIK MET LINKS om een tegenstander aan te vallen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Call of Tanks
  2. Clash of Goblins
  3. Catac.io
  4. Superhero.io

Wie is de maker?

Superhero.io 2: Chaos Giant is gemaakt door Lora Studio.