Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Spider Swing Manhattan

Ga mee op avontuur met deze web-schieter in Spider Swing Manhattan. Hoe ver kom jij door New York City in dit superheldenspel?

Deze superheld kan alles wat een spin kan. Nou, zo'n beetje alles! Slinger met hem door de stad terwijl hij in dit actiespelletje op boevenjacht gaat in Manhattan. Hij moet goed timen bij het schieten van zijn webdraden anders zwaait hij tegen een hindernis aan of valt hij naar beneden.

Onderweg kom je ook drones, airconditioners en andere vervelende obstakels tegen. Hoe lang kun jij er voor zorgen dat hij niet gewond raakt terwijl hij tussen de wolkenkrabbers door slingert?

Hoe speel je Spider Swing Manhattan?

Slinger hoog boven de drukke straten van de Big Apple in dit behendigheidsspelletje. Snelheid en momentum zijn je beste hulpmiddelen wanneer je als Spiderman door de stad vliegt. Mik steeds op de paaltjes die aan de rijen wolkenkrabbers zijn bevestigd. Ontwijk de verschillende gevaren en blijf zo lang mogelijk in de lucht.

 Spelbediening

  • KLIK met je LINKER MUISKNOP om een web te werpen en te slingeren.

Soortgelijke spellen

Ben je dol op superhelden en actieverhalen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met superhelden spelletjes voor meer games met je favoriete helden en schurken.

Wie is de maker van Spider Swing Manhattan?

Spider Swing Manhattan is gemaakt door MarketJS.