Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Fishing.io

Er zwemmen heel wat vissen in de zee. Vraag dat maar aan deze knaap! Ga met hem mee op een epische reis om er een heleboel te vangen in Fishing.io.

Hij heeft alle spullen al aan boord gebracht en is klaar om aan de slag te gaan. Sluit je bij hem aan als hij de lijn in het water laat zakken en een heleboel vissen en ook een paar diamanten probeert te vangen in dit visspelletje. Hij kan ze inruilen voor cash om beter materiaal van te kopen, zoals grotere emmers en langere lijnen. Kun jij de ambitieuze visser helpen om een heleboel geld te verdienen en zijn trofeekamer te vullen met indrukwekkende forellen, zalm, en meer?

Harpoon FRVR, Gold Miner Tom en Fishing Frenzy zijn nog drie geweldige spelletjes om te spelen!

Speluitleg

Fishing.io is een leuk en uitdagend arcadespelletje. Sluit je aan bij de visser als hij probeert om een heleboel vissen te vangen en diamanten te vinden. Kijk alleen wel uit voor de roestige blikjes en oude laarzen. Als zijn lijn een van deze raakt, breekt de lijn en moet hij weer helemaal opnieuw beginnen. Hij krijgt maar een beperkt aantal pogingen om zijn lijn uit te werpen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren, de trofeekamer te bezoeken en meer.
  • KLIK MET LINKS om verschillende items te selecteren en te besluiten waar je de lijn bij elke beurt uitgooit.

Wie is de maker?

Fishing.io is gemaakt door Inlogic Software.