Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Words Swipe

Duik in een groep schijnbaar willekeurige letters in Words Swipe. Kun jij alles vinden wat in dit woordspelletje verstopt zit?

Je krijgt een raster vol letters dat lijkt op een kruiswoordpuzzel in elk level van dit woordspelletje. Lukt het jou om alle woorden erin te vinden? Ze kunnen diagonaal, horizontaal of zelfs achteruit gaan! Elk level heeft ook een onderwerp. Misschien moet je woorden vinden voor gewone ingrediënten in een salade of dingen die je op Zweinstein zou vinden in de Harry Potter-serie!

Hoe speel je Words Swipe?

Words Swipe is een uitdagend puzzelspelletje met verborgen woorden. Zoek naar woorden in de rasters vol met gehusselde letters op basis van de aanwijzingen bovenaan het scherm. Elke aanwijzing geeft het aantal letters weer van elk woord dat je moet vinden. Als je alle woorden hebt gevonden, kun je naar het volgende level gaan.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om woorden op het bord te zoeken.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen.

  1. Kitty Scramble
  2. Circus Words
  3. Crocword: Crossword Puzzle Game
  4. Word Cookie

Wie is de maker?

Words Swipe is gemaakt door 2Play.