Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Words with Buddies

Words With Buddies is een uitdagend scrabble spelletje waarin je wint door meer punten te scoren dan je tegenstanders. Je kunt de letters die je hebt getrokken gebruiken om woordjes te leggen. Probeer de speciale vakjes op het bord te gebruiken om je score te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen.

Hoe speel je Words With Buddies?

In dit multiplayer spelletje kun je kiezen om een wedstrijdje te spelen tegen een willekeurige tegenstander, of speel alleen met je vrienden in een private match (privé-spel). Je kunt dit spel spelen met 2, 3 of 4 spelers.

Kijk naar de letters die je krijgt in dit woordspelletje, en kijk of je ze kunt gebruiken om een woord op het bord te leggen. Elke letter heeft een cijfertje erop. Dit is het aantal punten dat je verdient als je die letter gebruikt. Je kunt ook extra punten verdienen door letters op de speciale vakjes op het bord te plaatsen:

  • Blauw = 2x letterscore
  • Groen = 3x letterscore
  • Rood = 2x woordscore
  • Geel = 3x woordscore

Kijk uit, want je hebt maar een paar seconden om een woord op het bord te leggen. Als je te lang treuzelt en niet kunt bedenken wat je gaat schrijven, dan verlies je je beurt aan de volgende tegenstander. Zorg dus dat je altijd ten minste iets legt, ook al bestaat het woordje maar uit twee of drie letters.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis. Tik en sleep de letters om ze op het bord te leggen.
  • Blanco stenen kunnen elke letter van het alfabet vervangen. Om een lege steen te gebruiken, selecteer je eerst de steen. Er verschijnt dan een pop-up venster. Hier kun je een letter kiezen om in te vullen. Als je de steen een andere letter wilt geven voor je hem inzet, kun je dit wijzigen door nog een keer op de steen te tikken en een andere letter te kiezen.

Soortgelijke spelletjes

Vond je dit spelletje leuk, probeer dan ook eens deze bord- en puzzel games:

  1. Ludo 4 Players
  2. Word Search Pictures
  3. Crocword Crossword Puzzle Game
  4. Mergest Kingdom

Wie is de maker van Words With Buddies?

Words With Buddies is ontwikkeld door MarketJS.