Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Yummy Cupcake

Ga naar een snoezig koffiezaakje waar je de heerlijkste dingen maakt in Yummy Cupcake. Hoeveel lekkernijen maak jij in dit leuke bakspelletje?

Cupcakes zijn ongelooflijk lekker en je klanten zullen er dol op zijn, maar voordat je begint moet je eerst de boel opruimen. Het eetgedeelte is echt een puinhoop en een van de tafels moet gerepareerd worden in dit kookspelletje. Nadat dat allemaal geregeld is, kun je aan de slag met de cupcakes. Alle ingrediënten die je nodig hebt staan al voor je klaar in de keuken. 

Hoe speel je Yummy Cupcake?

Yummy Cupcake is een schattig simulatiespelletje waarin jij een koffiezaakje runt. Je moet de boel opruimen en een paar reparaties uitvoeren voordat je een nieuwe partij cupcakes kunt bakken.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om schoon te maken, reparaties uit te voeren en cupcakes te maken.

Soortgelijke spelletjes

Dol op online voedselspelletjes? Probeer dan deze eens! 

  1. Yummy Taco
  2. Hello Kitty and Friends: Xmas Dinner
  3. Sausage Dog
  4. Burger Shop

Wie is de maker?

Yummy Cupcake is gemaakt door iclickgames.