Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Sausage Dog

Bundel je krachten met een dappere teckel in Sausage Dog! In dit avonturenspelletje gaat hij op een reis vol plezier en veel eten.

Sausage Dog houdt van superlekker eten en worstjes zijn zijn lievelingskostje! Ook is hij dol op ijshoorntjes. Hij zal in een bos vol voedsel op verkenning uit moeten gaan. Veel van zijn zeer hongerige vrienden zullen daar ook rondhangen. Help hem om genoeg snacks voor ze allemaal te vinden terwijl hij terug naar huis gaat in dit schattige actiespelletje.

Hoe speel je Sausage Dog?

Sausage Dog is een sluwe hond! Help hem om eten voor zowel zichzelf als zijn vriendjes te verzamelen terwijl hij terugreist naar zijn hondenhok in dit platformspelletje. Hij moet onderweg ook uitkijken voor een paar knorrige krokodillen.

Spelbediening 

  • GEBRUIK DE PIJLTOETSEN om te bewegen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze geweldige online spelletjes ook eens! 

  1. Spaceugh!
  2. Super Buddy: Run
  3. Tomb Runner
  4. Subway Surf

Wie is de maker?

Sausage Dog is gemaakt door Functu.