Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Singing Bird Escape

Schiet te hulp in Singing Bird Escape. Lukt het jou om je gevederde vriend te vinden in dit uitdagende online spelletje?

De vogel is verdwaald tijdens het zoeken naar voedsel in een elegant paleis. Het is ronduit gigantisch! Je moet puzzels oplossen en items zoeken die je hierbij kunnen helpen in dit spelletje met verborgen voorwerpen. Doorzoek de vele kamers en gangen van het paleis terwijl je de vermiste vogel probeert te vinden.

Hoe speel je Singing Bird Escape?

Maak je klaar voor een avontuur in Singing Bird Escape: een leuk puzzelspelletje. Jij moet een vogel zien te vinden die ergens in een groot paleis is verdwaald.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS terwijl je puzzels oplost, voorwerpen gebruikt en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar geweldige online spelletjes om uit te proberen. 

  1. Impostor: Find Us
  2. Mary Knots: Garden Wedding
  3. Hidden Lands
  4. Jigsaw Puzzle

Wie is de maker?

Singing Bird Escape is gemaakt door GAMES4KING.