Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

I Like Pizza

Lukt het jou om elk level van I Like Pizza uit te spelen? Kijk hoeveel verrukkelijke pizza's je kunt maken in dit uitzinnige pizza spelletje!

Het maken en bakken van de pizza’s is niet makkelijk in dit spelletje. Je gebruikt namelijk geen keuken maar een hindernisbaan. Stapel de ingrediënten op het deeg door allerlei gekke hindernissen en valstrikken te ontwijken. Pak de saus en de plakjes salami, champignons, geraspte kaas enzovoort, en jaag de pizza door de ovens en andere machines heen. Hoeveel sissend hete pizza’s vol heerlijke toppings kun jij bij de chef-kok afleveren. Hij wacht je net voorbij de finishlijn op in dit culinaire race spelletje?

Hoe speel je I Like Pizza?

I Like Pizza is een maf en grappig kookspelletje. Maak pizza’s klaar en bak ze af terwijl je een ingewikkelde hindernisbaan aflegt. Je kunt veel geld verdienen als je meerdere pizza's kunt afleveren bij de chef-kok die bij het restaurant aan de finishlijn op je staat te wachten. 

Spelbesturing

Gebruik de PIJLTJESTOETSEN of de MUIS om te sturen met je vliegende pizza-schep.

Soortgelijke spelletjes

Probeer ook eens deze coole spelletjes!

  1. Yummy Taco
  2. Ice Cream Pancake
  3. Pizza Maker
  4. Kitty Bake Cake

Wie is de maker van I Like Pizza?

I Like Pizza is gemaakt door 2Play.