Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Casual Chess

Zoek je een eenvoudig online schaakspelletje? Dan zit je hier helemaal goed! Check Casual Chess.

Zowel beginners als schaakkampioenen zullen weg zijn van dit 2D-schaakspelletje. Neem het op tegen een andere speler of daag de computer uit als je jouw vaardigheden probeert te verbeteren. Deze tijdloze versie van het geliefde bordspel geeft je het gevoel in een plaatselijk schaakcafé te zitten of dat je onderdeel uitmaakt van de populaire Netflix-dramaserie The Queen's Gambit!

Je kunt ook de stijl van het schaakbord aanpassen en besluiten of je met wit of zwart speelt. Eén bord weerspiegelt zelfs het spelen van een retro schaakspel op een Macintosh Plus of een oude pc uit de jaren 80. Zorg dat je het juiste moeilijkheidsniveau kiest als je besluit om tegen de computer te spelen.

Hoe speel je Casual Chess?

Casual Chess is precies hoe het klinkt! Het is een online versie van het klassieke bordspel dat geweldig is voor zowel casual spelers als wat meer ervaren spelers. Probeer je tegenstander schaakmat te zetten!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om een schaakstuk te selecteren
  • KLIK NOGMAALS met links op een plek op het bord om het stuk daar neer te zetten.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vier leuke bordspelletjes die je geweldig zult vinden.

  1. Master Chess Multiplayer
  2. Chess: Classic
  3. Ludo Legend
  4. Snakes and Ladders

Wie is de maker?

Casual Chess is gemaakt door MarketJS.